uw partner voor software ontwikkeling, advies en training
English

Portfolio

Integrant is gestart in juni 2007 en is de eenmanszaak van Sijtsche Smeman. De core expertise van Integrant ligt op het gebied van software ontwikkeling met alle facetten van Java / JEE in combinatie met database modellering en datamigratie. U vindt hieronder een kort overzicht van onze meest recente projecten.

U kunt hier het CV van Sijtsche Smeman downloaden in PDF formaat.
CV Sijtsche Smeman

TKP Pensioen

Ontwikkelen aan bestaande applicatie voor beheren van pensioengegevens van werknemers voor bedrijven. Applicatie bevat naast een web interface ook bestandsverwerking en rapportages. Tevens ervaring opgedaan als Scrum Master in DevOps team.

Rob's Kinderzweefmolen
Website voor kermisbedrijf Rob's Kinderzweefmolen, responsive, dus ook geschikt voor tablet en mobiele telefoon.
www.kinderdraaimolen.nl

Snikkenet: glasvezel voor Haulerwijk
Website www.snikkenet.nl

Friesland Bank

Bouwen van adapters en webservices voor het integreren van verschillende betaalstromen met een nieuw core banksysteem voor het MIBOPS project. Ervaring opgedaan met verschillende betaalmethodes als iDeal, SEPA en electronisch bankieren. Sleutelwoorden: high volume processing en ontwikkelen van SOA services.
Tevens maken van aanpassingen in frontend .NET applicaties met gebruik van webservices.

Vakantiehuis in Portugal: Casa Norellha
Website voor een vakantiehuis in de Portugese Algarve www.casanorellha.nl Met vertaling en beschikbaarheidskalender.

Noordelijke Pomologische Vereniging
Website www.npv-pomospost.nl

Group 2000

Ontwerpen en bouwen van nieuwe J2EE modules met Axis webservices en EJB 2.0. Tevens opzetten SSL connectie met Axis. Messaging met JMS queues. Deployment op Weblogic 8.1. en inrichten Oracle 10g database. Naast schrijven ontwerp en UML design ook schrijven van testdocumentatie.

Feniks Decorations
Website www.feniks-decorations.nl

VTS Politie Meppel
Aanpassingen aan meerdere Struts applicaties, zowel in de frontend middels Struts JSP tags, JSTL en AJAX als in de backend. De applicaties maken gebruik van Toplink in combinatie met een Oracle database. I.v.m. het vertrouwelijke karakter hiervan wordt over de functionele toepassingen geen informatie gegeven.

Heidinga Accountants BV
Uitbreiding van het open source relatiebeheer pakket OpenCustomer met een planningsmodule.

Friesland Bank
TMS SEPA is een nieuw gebouwde J2EE applicatie voor de Friesland Bank die het Europese betalingsverkeer volgens de nieuwe XML standaard SEPA verwerkt. Deze applicatie draait batchverwerking en validaties van binnenkomende XML bestanden met overboekingen en routeert naar de backend. In de eindfase van het project is er een .NET applicatie geschreven voor het auditing proces. Er werd op een iteratieve manier gewerkt conform RUP.

Stoffeerderij Jan Ziengs
Uitbreiding van het open source relatiebeheer pakket OpenCustomer met een module projectbeheer en flexibele bestelfax.